Sorry, no posts matched your criteria.
Image Alt
 • Uslovi

Pristupanjem ili korištenjem usluga web portala Zula Digest prihvaćate i slažete se s uslovima korištenja.

 

AUTORSKA PRAVA

Zula Digest polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka) Tekstovi se mogu prenositi jedino i isključivo ukoliko su naši autori potpisani, te uz njihovo ime i prezime mora stajati naziv portala, te link na web adresu www.zuladigest.ba

Svako drugačije korištenje bilo kojeg dijela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava Zula Digest portala i podložno je tužbi.

Foto sadržaj također se ne smije preuzimati i dalje distribuirati bez prethodnog pisanog pristanka izdavača portala ZD Factory OD

 

LINKOVI NA DRUGE INTERNETSKE STRANICE

Portal Zula Digest sadrži dokumente, podatke, informacije kao i veze s drugim internetskim stranicama u vidu linkova a koje su kreirale treće osobe. Nemamo nadzor nad gore navedenim dokumentima, podacima, informacijama ili drugim internetskim stranicama te se u potpunosti odričemo svake odgovornosti za sadržaj na internetskim stranicama koji su kreirale treće osobe.

 

ZAŠTITA VAŠIH PODATAKA

ZD Factory OD u cilju zaštite vaših podataka se obavezuje da privatne informacije koje s nama podijelite neće biti proslijeđene trećim osobama bez Vašeg prethodnog dopuštenja.

 

PROMJENA USLOVA

ZD Factory OD zadržava pravo da mijenja ili ukida izgled, sadržaj i uslove korištenja portala bez obaveze prethodne najave.

 

COOKIES

U skladu s evropskom regulativom, Zula Digest portal koristi kolačiće (Cookies), ako bismo vam omogućili korištenje online usluge i što bolje korisničko iskustvo. Daljnim korištenjem naše web stranice, pristajete na korištenje kolačića.