Sorry, no posts matched your criteria.

Sat sa novom dimenzijom luksuza

Kultna francuska modna kuća Louis Vuitton lansira ovog mjeseca novu liniju satova Louis Vuitton Tambour Horizon Light Up. Ovo je treća generacija njihovog luksuznog pametnog sata. Ono što od svog osnivanja 1854. godine obećavaju; da će ne samo raditi na savršenstvu u svakom proizvodu, već i naglasiti individualnost svake osobe, to i ispunjavaju. To se može vidjeti i na novom satu Tambour Horizon Light Up-u, koji impresionira svojim šarenim dizajnom i brojnim funkcijama.

Iz Louis Vuittona poručuju kako su ovim satom svjetovi umjetnosti i tehnologije spojeni na najvišem nivou luksuza.

Kako radi novi sat? 24 LED svjetla pružaju tipičan izgled Louis Vuittona i stvaraju šareni kaleidoskop čim se sat pomjeri na ruci. Aplikacija Louis Vuitton Connect osigurava idealno iskustvo i omogućuje personalizirane boje. Sat je vodootporan i do 30 metara.

Louis Vuitton Tambour Horizon Light Up dolazi u tri verzije sata:Polished Steel, Matte Black i Matte Brown.

Šta je novo u trećoj generaciji Tambour Horizon Light Up-a? Novo je da će njegov zaslon uvijek biti upaljen, i da će se savršeno prilagoditi vašem raspoloženju ili izgledu. Između ostalog i te karakteristike sat čine tako čudesno fleksibilnim i savršenim za prikaz širokog raspona događaja.

Kao pozadinu za brojčanik moguće je izabrati jednu od osam animacija; od ležernih, kultnih LV pruga do LV oblika u duginim bojama. Ali to nije sve: ovdje možete postaviti i vlastite inicijale.

Foto credit:Louis Vuitton

Nakon što pređete prstom udesno, pojavit će se oznaka “Moj dan” sa aktivnostima i obavezama; dnevni red, vrijeme, frekvencija koraka, puls, pa čak i kvaliteta zraka. Ostale opcije uključuju bilješke, alarme i muziku.

Posebnost je tehnologija 30 gradskih vodiča, koji se također mogu pronaći u satu.

Tambour Horizon Light Up jedini je predmet ove vrste koji ima operativni sistem koji je, osim Apple Watcha, poznat i kao “MFI”, odnosno “made for iPhone”, pa tako radi i za iPhone uređaje. Sat je naravno kompatibilan i s Android i HarmonyOS pametnim telefonima.

Za sve ljubitelje tehnologije hardver se sastoji od procesora Snapdragon Wear 4100, gdje bi vam omiljena nova značajka mogla biti mjerenje brzine otkucaja srca, što je izvrsno za praćenje vlastitog zdravlja.

Koliko košta novi sat Louis Vuitton? Tri modela pametnog sata su različita, Tambour Horizon Light Up Polished Steel košta 2.550 eura, Tambour Horizon Light Up u mat crnoj i Tambour Horizon Light Up u mat braon 3.050 eura. Uz to, tu je i narukvica za sat čija početna cijena se kreće od 320 eura.

Foto credit:Louis Vuitton

NAPIŠI KOMENTAR

20 + 18 =