Sorry, no posts matched your criteria.

Tri šešira koje trebate imati u ormaru ako volite francuski stil

Ništa tako dobro ne potpunjuje look kao šešir. To je u svom Malom rječniku mode zabilježio i Dior: „U određenom smislu, to je najbolji način za izražavanje vlastite osobnosti”, kaže on. Ova njegova fraza vrijedi i danas kada šešir nije obavezan već lični izbor. A ako postoji stil koji ga i dalje stavlja u fokus odijevanja onda je to svakako francuski stil. To su potvrdili i posljednji trendovi s modnih pista za jesen i zimu 2021., i 2022.

U nastavku prikazat ćemo vam kako da nosite francuski šešir u tri street style izgleda.

BASKIJSKI

Ovaj šešir nas najviše podsjeća na super chic pariski stil. A, još bolja je stvar što ga sada ne nosite samo sa blejzerima i kaputima, već što odlično pristaje uz kombinirane stilove. Philosophy by Lorenzo Serafini donosi model inspiriran vojnim stilom i kombinira ga s preppy odjevnim kombinacijama.

Philosophy by Lorenzo Serafini jesen/zima 2021 2022

Maison Michel


Gucci


KLOŠ

Ovaj model dolazi iz 1920-ih, a tokom svih ovih godina nikada nije izgubio svoju elegantnu privlačnost. Savršen je uz ženstvenu i elegantnu odjeću, naprimjer uz pencil suknju i štikle. Kloš šešire su nekada nosili samo ribari, reperi i djeca, a danas je, kao što smo to mogli vidjeti i u kolekciji brenda Off-White neizostavan na revijama visoke mode. Off-White nudi maksi model koji je mješavina između šešira i kloša. Kombinira ga sa ženskim odijelom (kombinacija sako i suknja).

Off-White jesen/zima 2021 2022

Borsalino


Fendi

 

GAVROCHE ŠEŠIR

Ako volite francuski stil koji slavi mušku garderobu, ovo je model za vas. Savršen je posebno uz blejzere i hlače, ali će također dobro pristajati i uz romantične odjevne kombinacije. Na modnoj pisti Dolce & Gabbana ga je prikazao kao glamurozni dodatak mini suknjama s resama i uz majicu.

Dolce & Gabbana Foto credit: Fashion PPS/Pixsell

Saint Laurent


Tommy Hilfiger


Foto credit:Instagram @camillecharriere

 

 

 

 

NAPIŠI KOMENTAR

sixteen + 11 =