Sorry, no posts matched your criteria.
Image Alt
 • LIFESTYLE  • Hrana i piće  • Šta vaše omiljeno voće govori o vama

Šta vaše omiljeno voće govori o vama

Imate li omiljeno voće koje biste mogli jesti svaki dan? U nastavku saznajte šta ono govori o vama, odnosno vašoj osobnosti.

NARANDŽE

Da bi se ogulila narandža potrebno je strpljenje i snaga volje. Takvi su i svi oni kojima je ona omiljeno voće. Temeljni ste, pedantni i ništa vas ne može ometati u poslu. Vaša pouzdanost također je za primjer. S druge strane, pod svaku cijenu izbjegavate sukobe.

JABUKE

Slatke, kisele, jabuke dolaze u brojnim različitim okusima. Šta to govori o vama kojima je jabuka omljeno voće? Govori da uživate u svom životu punim plućima. Volite ekstravaganciju i znate biti impulsivni. Kao vođa, u svakoj situaciji reagirate samouvjereno i brzo. Vi niste samo osoba koja voli putovati, nevjerovatno ste šarmantni, i vaš entuzijazam nije lako kopirati.

ANANAS

Ako ananasu odrežete zelene listove, stavite ga u vodu, a zatim posadite u zemlju, dobit ćete novi i svježi ananas. Poput ovog voća, i vi ste tip osobe koja zna ustati kada padne, regenerirati se, i izvlačiti iz negativnih situacija.Odluke donosite brzo i neustrašivo se prihvatate novih obaveza.

BANANE

Spadate li u grupu ljubitelja banana? V ste meka osoba. Međutim, ne brinite se i ne shvatajte ovo dramatično i u negativnom kontekstu. Naprotiv, vi ste ljubazna i simpatična osoba sa prijateljskom naravi. Čak i ako vam s vremena na vrijeme nedostaje samopouzdanja, izvrstan ste partner.Karakterizira vas psihička i fizička ljepota.

PAPAJA

Papaja je podcijenjeno voće, baš kao što se i vi nekada znate osjećati podcijenjeno u svom poslu i privatnom životu. Čak i ako drugi to možda ne vide, osoba ste koja razmišlja o svemu i svakome. Uprkos teškim trenucima, odvažni ste i izvršavate svoje zadatke. Vaš humor i šarm ljude osvaja na prvu.

TREŠNJE

Jeste li odabrali trešnju kao svoje omiljeno voće? Vi ste osoba velikog srca i plodne mašte. Ne brinete mnogo o finansijskoj sigurnosti, ali niko vas ne može pratiti kada je kreativnost u pitanju. Vaš krug prijatelja i vaš partner vas cijene zbog iskrenosti i poštenja. Niste osoba koja voli samoću. Umjesto nje birate društvo, po mogućnosti unutar svoja četiri zida.

GROŽĐE

Poput grožđa, volite zajednicu. Pristojni ste i uživate u društvu drugih ljudi, ali ponekad vam je kratak fitilj. Međutim, vi se ne ljutite dugo. Bilo da je riječ o prirodi, ljudima ili životinjama, volite ljepotu u svim njenim oblicima. Izuzetno ste entuzijastični i ništa ne prepuštate slučaju.

MANGO

Mango ima slatku, sočnu unutrašnjost i robusnu vanjštinu – baš kao i vi. Vi ste osoba koja istovremeno voli i kalkuliše. I na vas niko ne može utjecati. Vaša tvrda ljuska okružuje slatku jezgru. Ipak, ne biste se trebali petljati s ljubiteljima manga.

BRESKVE

Ljubitelji breskve su prijateljski raspoloženi i otvoreni. Ponekad ste previše iskreni, ali to samo povećava vaš šarm. Neovisni ste i ambiciozni. Znate kako uživati ​​u finim stvarima u životu. Velika je vjerovatnoća da ste među onim ljudima koji putuju svijetom, pokušavaju skakati padobranom i posjećuju poznate muzeje. Ili barem pokušavate biti ta osoba.

KRUŠKE

Baš kao i nezrelo voće razbacano oko stabla kruške, imat ćete poteškoća s dovršavanjem svojih poslova. Možete se brzo uznemiriti: ako niste čvrsto uvjereni u svoje rezultate, jak vjetar sudbine može baciti plodove vašeg rada na zemlju. Volite postizati brze rezultate i volite steći nove prijatelje. Nadamo se da na kraju nećete biti zanemareni.

Izvor: Brigitte.de

Foto credit: Unsplash

NAPIŠI KOMENTAR

2 × 3 =