Sorry, no posts matched your criteria.

Drage škorpije istražili smo zvijezde i otkrili s kojim horoskopskim znakovima se najbolje slažete

Drage Škorpije, ovih dana očekujte situacije u kojima ćete nakratko osjetiti da nemate svu moć svijeta. Možda vas nadređeni podsjeti na to. No, to je dio života i ne saginjite glavu. Nakon što prevaziđete ovu neugodnu epizodu, sve će vam ići glatko, zato što ćete unutar sebe postići ravnotežu. Kad je o ljubavi riječ, škorpijama ni muškarcima ni ženama, u osnovi ne nedostaje obožavatelja. To nije samo zbog vaše tajanstvene karizme i bistrog uma, već prije svega zbog senzualne karizme. Škorpija traži partnera za cijeli život, ali i u samačkom životu uživa punim plućima. Škorpija je rođena za borbu. Apsolutno želi ostvariti ciljeve koje si je postavila i ništa je ne može odvratiti od njih. Međutim, zbog svoje ekstremne odlučnosti, također može brzo zaboraviti svijet oko sebe i pritom izgubiti iz vida prijatelje i porodice.

Škorpije su iznimno talentirani u procjeni snage i slabosti ljudi. Na njih se možete osloniti i dobri su slušaoci tuđih jada. Međutim, ukoliko zloupotrijebite povjerenje Škorpije, sve vaše slabosti će iskoristiti protiv vas i neće se libiti da vam naudi.

Tipičan muškarac Škorpija: Vrlo je odlučan. Njegov moto je sve ili ništa. Muške škorpije dakle, ne vole biti zloupotrijebljeni, ali uvijek imajte na umu da su vrlo odani, uporni, strastveni ljubavnici. Škorpija je sposobna za duboke osjećaje i ima veliki apetit za seksom. I sad se pitate zašto je neodoljiva suprotnom spolu. Međutim, ako muška Škorpija bude izdana, ova strast brzo se pretvara u ogorčeni bijes i ljubomoru.

Tipična žena Škorpija: Dama Škorpija je po prirodi borac i uvijek cilja visoko. Ona voli život i voli u njemu uživati ​​u potpunosti. Tu strast naročito pokazuje u pretjeranim kupovinama ili ekstremnim sportovima. Žene škorpije su jako privlačne suprotnom spolu, drže do sebe, tako što pred sebe postavljaju vrlo visoke zahtjeve vezano za fizički izgled.

Žena škorpija međutim, ne preferira prolaznu aferu, već traži muškarca za cijeli život. Nakon što ga pronađe, ne pušta ga lako. Žena škorpija također može biti previše posesivna, te muškarcu nije lako udovoljiti njenim visokim zahtjevima. Žene škorpije podložne su jakim promjenama raspoloženja, pa život s njom može biti i iscrpljujući. Međutim, kad je dobro raspoložena, partnera, porodicu i prijatelje preplavljuje ljubavlju.

KOJI SU HOROSKOPSKI ZNAKOVI NAJBOLJI ZA ŠKORPIJU?

Škorpija i Rak: Ova dva horoskopska znaka vrlo su fiksirana na tjelesnost i oboje mogu osjećati duboke emocije. Škorpija i Rak se dobro nadopunjuju, i imaju jako dobru hemiju tokom seksa, a to im daje dobre šanse za dugotrajnu vezu.

Škorpija i Ribe: Kombinacija Škorpije i Riba izgleda vrlo obećavajuće. Oboje su vrlo emotivni horoskopski znakovi i sjajno se nadopunjuju. Škorpiju privlači dovitljivost Ribe, dok Ribe jako cijene snagu i moć Škorpije. Ribama također nije problem podrediti se dominantnoj Škorpiji. Dva znaka zodijaka također se međusobno dobro usklađuju u krevetu, jer Ribe mogu zadovoljiti Škorpijin veliki apetit za seksom. Velika šansa za brak pun aktivnosti.

Škorpija i Jarac: Ova dva horoskopska znaka imaju dobre šanse za sretno partnerstvo. Škorpija i Jarac cijene luksuzan način života i vrlo su ambiciozni. Jedno drugom daju ono što im treba. Škorpija ima pravi vatromet emocija, što Jarac kompenzira svojim povučenim karakterom.

KOJI HOROSKOPSKI ZNAKOVI UOPĆE NE ODGOVARAJU ŠKORPIJI?

Škorpija i Vodolija: Kombinacija ova dva znaka zodijaka ne obećava mnogo. Vodoliji treba mnogo prostora i vremena za sebe, što Škorpija ne želi prihvatiti. S druge strane, vodolija se ne može nositi sa bogatstvom škorpijinih emocija i ljubomore. Vodolija Škorpiju uglavnom ostavlja nezadovoljnim, posebno u spavaćoj sobi.

Škorpija i Lav: Dva dominantna horoskopska znaka koji ne žele biti podređeni jedan drugome. To ne sluti na dobro. Škorpija je posesivna, a Lav apsolutno treba svoj prostor. Osim toga, Lavu u društvu Škorpije nedostaje pažnja koju on inače očajnički treba. U ovoj kombinaciji samo je seks strastven i obećava. No, koliko god divlji bili u krevetu, njihov odnos će također biti buran.

Ove poznate osobe rođene su u znaku Škorpije:

Anne Hathaway (12. novembra 1982.)

Gerard Butler (13. novembra 1969.)

Leonardo DiCaprio (11. novembra 1974.)

Ryan Gosling (12. novembra 1980.)

Julia Roberts (28. oktobra 1967.)

NAPIŠI KOMENTAR

16 + 3 =