Sorry, no posts matched your criteria.
Image Alt
 • MODA  • Jedno vjenčanje, 11 haljina

Jedno vjenčanje, 11 haljina

Da će vjenčanje Paris Hilton biti pompezno u to niko nije sumnjao. Međutim, da će na njemu nositi čak 11 haljina, nije se moglo pretpostaviti. Malo previše, čak i za Paris, zar ne? Do sada je na socijalnim mrežama otkriveno šest haljina; pet bijelih i jedna ružičasta. Bogata nasljednica tako se dan i noć uglavnom presvlačila na svom vjenčanju. Do oltara je došla u prekrasnoj vjenčanici Oscar de la Renta, u kojoj je podsjetila na nekadašnju glumicu i monegašku princezu Grace Kelly. Čist kroj, elegantan i šik.

„Još od malena sam sanjala o svom vjenčanju iz bajke. Sanjala sam da tog dana nosim zadivljujuću haljinu, lijepu, svevremensku i šik. Voljela sam princezu Grace Kelly i uvijek sam se pitala kako je tako elegantna i kultna, i znala sam da želim biti elegantna poput nje kada budem koračala prema oltaru. Dan mog vjenčanja je bio čista čarolija. Bilo je onako kako sam i zamislila. Moja nevjerovatna Oscar de la Renta haljina pretvorila me u nevjestu za koju sam znala da ću jednog dana postati. Bilo je tačno kao iz bajke. Snovi se ostvaruju“, napisala je Paris na svom Instagramu.

I druge vjenčanice koje je odabrala također su bile izuzetno ukusne. Osim cvjetnog ogrtača s izrezom, na kanalu „Yourparishiltonnews” prikazana je kratka haljina koju je Paris očito nosila tokom večernje zabave. Mini haljina, u stilu podsuknje, dolazi s volanima u gornjem dijelu, te naramenicama s cvjetovima. Prikazana je i treća haljina. Dugi ogrtač Pamelle Roland uskog kroja i dekoltea. Izvezena je i ukrašena biserima. Puni dojam postignut je s trakom na glavi, optočenoj dijamantima. Redoslijed kojim je nosila vjenčanice još nije poznat.

Podsjećamo, Paris, bogata nasljednica lanaca hotel Hilton i poduzetnik Carter Reum,vjenčali su se prošlog vikenda na raskošnoj ceremoniji u Los Angelesu, na imanju njenog pokojnog djeda Barrona na Bel Airu.

Paris i Carter proslavili su svoje vjenčanje partyjem koji je posebno za njih organiziran u luci Santa Monica. Paris je na opuštenoj zabavi nosila mini haljinu od tila sa jarko ružičastim korzetom Alice i Olivije. Veo je također izrađen od ružičaste tkanine, uz obavezne dodatke: ružičaste sunčane naočale u obliku srca. Tako u stilu Pariz! A kakvo bi to bilo vjenčanje da Paris, koja ima savršen nos za business, nije od njega napravila svojevrstan televizijski događaj. Angažirala je ekipu snimatelja i producenata koji su zabilježili sve detalje ne samo velikog dana, već i priprema, a nije zaboravila u cijelu priču ukomponirati i snimak sa privatnog otoka na kojem ju je Carter zaprosio.

„Epizoda 1, mog potpuno novog dokumentarnog serijala Paris In Love sada se prikazuje na Peacock TV! Koji dio planiranja mog vjenčanja najviše volite gledati?“, pita ona pratioce na svom Instagramu.

Vjenčanju su prisustvovale i Parisine prijateljice Kim Kardashian i Demi Lovato, kao i sestra Nicky i majka Cathy Hilton.

„Dok stojim s tobom ruku pod ruku pred oltarom, srce mi na trenutak prestaje kucati. Taj trenutak je jedna od najnevjerovatnijih čarolija i osjećaja ljubavi koje sam ikada osjetila u životu. Pronašla sam svoj nedostajući komad. Za mene si više od mog muža. Ti si moj najbolji prijatelj, moj učitelj, moj ljubavnik, moj pouzdanik i otac naše buduće djece. Tako sam ponosna što stojim uz tebe kao tvoja supruga“, napisala je Paris u posveti svom suprugu.

Foto credit (naslovna): @GermanLarkin @parishilton

NAPIŠI KOMENTAR

four × 3 =