Sorry, no posts matched your criteria.
Image Alt
 • LIFESTYLE  • Home  • Sada možete za 23 dolara iznajmiti stan u kakvom je živjela Carrie Bradshaw

Sada možete za 23 dolara iznajmiti stan u kakvom je živjela Carrie Bradshaw

Ljubitelji legendarne serije “Seks i grad” sada će moći osjetiti šta znači živjeti u stanu u kakvom je živjela Carrie Bradshaw, kultni lik iz serije, te na trenutak ući u njene cipele. Naime od 8. novembra, u podne po istočnoevropskom vremenu, fanovi „Seka i Grada“ putem Airbnb-a mogu na jedan dan iznajmiti “Carriein apartman”. Riječ je o replici koju je izgradila filmska kompanija Warner Bros, tako što je stvorila imitaciju klasične njujorške zgrade od cigle. Stan se međutim, ne nalazi na Upper East Sideu Manhattana, kao u seriji, već u Chelsea kvartu. Interijer stana ukrašen je raznim detaljima koji podsjećaju na Carrie Bradshaw. Naprimjer, gosti će na raspolaganju imati stari telefon pored kreveta, repliku otmjene odjeće koju je nosila Carrie, ogrlicu s natpisom “Carrie”, tu je i kožna sofa, stari MacBook, naljepnica i bilježnica.

Stan se može iznajmiti samo na jedan dan, a cijena rente iznosi 23 dolara. Projekt je osmišljen uoči prkazivanja reboota „Seksa i Grada“ („And Just Like That…“).

Gosti će imati priliku jesti, spavati i udahnuti najbolji dio života Carrie Bradshaw. Glumica Sarah Jessica Parker, koja je glumila Carrie, posjetila je zgradu.

“Sve podsjeća na New York. Jako je pametno što je Carrie pristala živjeti u takvom stanu. Vrlo je sličan onom u seriji“, kazala je Sarah, koja trenutno sa kolegicama Kristin Davis i Cynthiom Nixon, snima dugo očekivani reboot „And Just Like That“.

Za obične smrtnike, stanovi naših samačkih djevojačkih godina, jednom proliveni, nestaju u pamtivijek: nakon što spustite ključeve, nikada se više nećete naći u istom interijeru. Za Carrie Bradshaw, stanovnicu jedne od najpoznatijih jednosobnih spavaćih soba u povijesti, to je stan koji ne živi samo 23 godine, uh, besplatno (oprostite) u mašti javnosti i u katalogu HBO-a, već i – za 12. i 13. studenog – bit će dostupan i na Airbnb-u.

Foto credit:Tara Rice

NAPIŠI KOMENTAR

7 − four =