Sorry, no posts matched your criteria.
Image Alt
 • LIFESTYLE  • Ljubav i veze  • Sedam znakova koji vam govore da što prije trebate bježati iz veze

Sedam znakova koji vam govore da što prije trebate bježati iz veze

U svim vezama postoje faze svađe i pomirenja. Loš dan se desi svakome, razmirice također, ali kod mnogih parova uslijedi i pomirenje, čuva se poštovanje i ljubav jedno prema drugom. Međutim, postoje i odnosi za koje duboko u sebi znamo (obično to zovemo unutarnjim glasom, osjećajem u stomaku) da nešto nije uredu. Ako vam se znakovi u nastavku teksta učine kao da su vam poznati, kao da ih živite, vrijeme je za alarm. Vaš zadatak nije da svoj život provedete s nekim ko srcem nije uključen u odnos.

OSJEĆATE SE KAO SAMAC

Vi ste par, ali kao da i niste. Vaš partner je konstantno zauzet. Ponekad on/ona ima puno posla na poslu, ponekad se sastanci s prijateljima ne mogu odgoditi. To je sve ok i razumljivo, ali nije da ste u vezi u kojoj vas viđaju sa svima osim sa partnerom.

PRETVARATE SE

Kada ste zajedno, primjećujete li da pretjerano pazite da ne kažete nešto pogrešno? Pretvarate se da vas zanimaju stvari koje vas zapravo ne zanimaju? Da ste drastično zbog partnera promijenili odjevni stil? Zapitajte se je li to uredu. Niko se ne bi trebao pretvarati da udovoljava svom partneru. Partner bi trebala biti osoba koja te voli zbog tebe.

Sitnice se naravno mogu mijenjati i neke ružne navike, ali korjenito mijenjati svoje potrebe i želje, ne zbog sebe, već da biste udovoljili drugome, a pritome niste sretni, alarm je za – bježimo!

Najjasniji signal da ste s pogrešnom osobom je ako zbog voljene osobe češće lijete suze umjesto da se s njim/njom smijete. Takve slijepe ulice obično nisu privremene krizne situacije, već bazni osjećaj nesretnosti koji vezu prekriva kao crni veo

NEMATE PREDSTAVU O ZAJEDNIČKOJ BUDUĆNOSTI

Kada razmišljate o tome kakav će vam život biti za pet ili deset godina, ne vidite jasnu sliku pred sobom. Više je sve maglovito. Niste baš sigurni hoćete li i kada ćete početi živjeti zajedno, vjenčati se ili imati djecu. Niste čak ni sigurni želite li zajedničku budućnost. Iskreno, je li moguće da ulažete vrijeme u vezu koja nigdje ne vodi?

Foto credit: Pixabay

UNUTARNJI GLAS

Postoji taj osjećaj. Ne možete ga imenovati sto posto, ali duboko u sebi znate da nešto nije u redu. Čak i kada ste sretni, još uvijek postoje sumnje.

DRŽI VAS MALIM/MALOM

Ako neko umanjuje vaše vrijednosti obično ćete to primijetiti kroz vaše odluke koje će druga strana stalno preispitivati ili kritizirati. Stvari će vam se uzimati iz ruku jer druga strana zna bolje da ih radi. Crvena linija je pređena onog trenutka kada vidite da vas partner pred drugima podcjenjuje ili čini da se osjećate loše.

OSJEĆATE SE NESLOBODNO

Morate li polagati račune za svaki svoj korak? Miješa li se u stvari u vašem životu koje znate sami regulirati? Kada provedete večer sami ili s prijateljima, osjećate li se kao da ponovo živite? Niko u vezi se ne bi trebao osjećati kao u zatvoru. I ne, zlatni kavez nije prihvatljiva alternativa.

VIŠE PLAČETE NEGO ŠTO SE SMIJETE

Najjasniji signal da ste s pogrešnom osobom je ako zbog voljene osobe češće lijete suze umjesto da se s njim/njom smijete. Takve slijepe ulice obično nisu privremene krizne situacije, već bazni osjećaj nesretnosti koji vezu prekriva kao crni veo. Ispravite se, glavu gore, zaslužujete život s više radosti!

Izvor:Brigitte.de

Foto credit (naslovna):Pixabay

 

NAPIŠI KOMENTAR

two × 1 =