Sorry, no posts matched your criteria.
Image Alt
 • MODA  • Steal My Style: Sarah Jessica Parker nosi haljinu kojoj se teško može odoljeti

Steal My Style: Sarah Jessica Parker nosi haljinu kojoj se teško može odoljeti

Toliko je dijaloga koje pamtimo iz serije „Sex & The City“ i toliko sjajnih modnih komada koje bismo rado kopirali. Kada je o modi riječ i reboot serije  koja se snima i koju ćemo gledati pod nazivom „And just Like That“ nije iznevjerila kada je o stajlinzima njenih zvijezda riječ. Charlotte nas obara s nogu svojim torbama, a Carrie ne toliko cipelama koliko sjajnim haljinama.

Jedna je upravo u žiži i predstavlja izgled stvoren za kopiranje. To je haljina, ali ovoga puta nije slična onoj koju je Carrie nosila u drugoj sezoni (najjednostavnija moguća mini haljina u antracit boji koju je kombinirala sa visokim potpeticama, sunčanim naočalama i vintage Gucci torbom), i dolazi u elegantnoj nijansi plave boje. Haljina, brenda Norme Kamalli koju nosi Carrie (Sarah Jessica Parker) nosi naziv Diana Gown dolazi u nešto izmijenjenoj verziji, njena dužina je odmah ispod koljena, dok je haljina za tržište duža. Košta 230 eura i kako se moglo i očekivati rasprodana je. SJP joj je, što se može vidjeti na snimcima iza kulisa, poseban pečat dala dugim sakoom kremasto-bijele boje i sjajnim sandalama, dok je kosu svezala u čvrstu punđu.

No, ima i onih kojima se ne sviđa stil Carrie u novim epizodama. Haljina Forever 21 (duga siva haljiana na bretele koju je uparila sa plavom košuljom) proglašena je “skandalom”, dok su neki čak tvrdili kako Carrie nije ostarila tako moderno kako su se nadali.

“Samo zato što ste stariji (zar nismo svi?), ne znači da se morate odreći svog pravog sebe”, rekla je britanska modna novinarka Voguea Olivia Singer. Sastavila je čak i popis haljina koje bi Carrie – i njene prijateljice trebale nositi: Manolo, haljine od tila Molly Goddard i vintage Fendi Baguette.

Međutim, haljina oko koje nema spora je haljina Norme Kamalli na jedno rame koja dolazi u popularnoj dužini odmah ispod koljena. Nema sumnje da ćemo u kolekcijama pristupačnih brendova vidjeti ovakav model haljina.

Foto credit:normakamali.com

SJP joj je, što se može vidjeti na snimcima iza kulisa, poseban pečat dala dugim sakoom kremasto-bijele boje i sjajnim sandalama, dok je kosu svezala u čvrstu punđu

Haljina Diana brenda Norma Kamali u nekoliko boja, te su duže od one koju u seriji nosi Carrie

NAPIŠI KOMENTAR

thirteen + 7 =