Sorry, no posts matched your criteria.
Image Alt
 • MODA  • Chanel predstavio torbice u obliku srca, nositi se mogu uz sve!

Chanel predstavio torbice u obliku srca, nositi se mogu uz sve!

Virginie Viard, žena koja stoji iza Chanelovog novog poglavlja udahnula je novi život kultnoj Chanelovoj torbici u obliku srca. Prvi ju je lansirao Karl u kolekciji za proljeće/ljeto 1995., i bila je dizajnirana kao ručna torba čija ručka je bila isprepletena lancem. Na prednjoj strani torbice utisnuta su nezaobilazna zaštitna dvostruka CC slova kao simbol vječne predanosti Chanelovoj definiciji ženske ljepote i stila.

U kolekciji za proljeće/ljeto 2022, Virginie je predlaže u verziji s naramenicama, s dvostrukim džepom, velikim središnjim pretincem sa zatvaračem, i malim prednjim džepom zatvorenim Chanel metalnom kopčom.

Virginie je zamislila da ružičastu, karameliziranu boju nosite čak i s  odijelom od tvida, a tu su i boje pastelno ljubičasta i mješavina jorgovana i lavande koje nas podsjećaju na radost 90 -ih koja nam je ostala u kolektivnom sjećanju. Chanelove torbice u obliku srca uvode nas od narednog proljeća nadamo se u bezbrižniju, zlatnu eru življenja.

 

Chanelov model torbice u obliku srca za proljeće/ljeto 2022., predstavljen na ovogodišnjem Paris Fashion Weeku    Foto credit:Ik Aldama/DPA/Pixsell

Foto credit:Ik Aldama/DPA/Pixsell

NAPIŠI KOMENTAR

1 × 5 =