Sorry, no posts matched your criteria.
Image Alt
 • MODA  • Steal My Style: Kako postići efektan outfit kombinirajući crnu i bijelu boju pokazala nam je Sarajka Elle Vardić

Steal My Style: Kako postići efektan outfit kombinirajući crnu i bijelu boju pokazala nam je Sarajka Elle Vardić

Šta obući kao gošća na vjenčanju, biti cool i elegantna, a ne zasjeniti mladu? Šta nositi za filmsku premijeru ili gala događaj? Šta nositi kao fantastičnu street style kombinaciju? Mnogo dilema, zar ne? No, sreća je što nam je Coco Chanel u nasljedstvo ostavila sjajan klasik, kojeg je favorizirala, a to je crno-bijela odjevna kombinacija. Dvije ne boje (bijela i crna) jednostavno nikada ne izlaze iz mode te nam i ove sezone pružaju jedan od najboljih outfita.

Crno-bijela kombinacija bilo da je nosite za neku posebnu priliku ili u casual situacijama, mnogo govori o našem stilu. Nosite li crno ne zaboravite najbolje saveznike stila poput lijepog bogatog nakita. Isto tako, uz bijelu košulju ili haljinu lijepo će pristajati crni modni detalji. Birajte crno bijele uzorke. To je uvijek polovina odrađenog posla.

Oduševio me je povratak na scenu korzeta i midi haljina. Crno – bijela kombinacije je uvijek za mene pun pogotak, posebno kad je povod za to neki večernji look ili vjenčanje. Još ako na to dodamo torbicu i nakit sa lancima i lančićima koji su efektni, mislim da sigurno nećete ostati nezapaženi

Crno-bijeli outfit će uvijek spasiti stvari u zadnji čas, i biti pun pogodak za gotovo svaki događaj, dnevni ili večernji, ali također može biti i zamka u koju ćete pasti ukoliko vaša kombinacija bude demode, a to će se desiti naprimjer ako uz crnu haljinu nosite bijele salonke.

Primjer sjajnog kombiniranja crno-bijelog outfita vidjeli smo na mladoj Sarajki Elle Vardić, koja je kao gošća na jednom vjenčanju nosila Black and White outfit, haljinu modne kuće Mona, te sandale u crnoj boji brenda Ipekyol.

Elle je inžinjer genetike i velika zaljubljenica u modu. I upravo ju je ta ljubav prema lijepom motivirala da u BiH dovede jedan od prestižnih brendova iz Home dekor svijeta, English Home, gdje obnaša funkciju direktora i rukovodioca operacija.

„Oduševio me je povratak na scenu korzeta i midi haljina. Crno – bijela kombinacije je uvijek za mene pun pogotak, posebno kad je povod za to neki večernji look ili vjenčanje. Još ako na to dodamo torbicu i nakit sa lancima i lančićima koji su efektni, mislim da sigurno nećete ostati nezapaženi. Za dnevnu kombinaciju uparivanje bijele majice s crnom pencil suknjom ili bijele haljine s crnim štiklama i odgovarajućim nakitom elegantni su, jednostavni i sigurni načini da ostanete u trendu ove sezone“, kaže Elle.

 

Elle je sjajno iskombinirala haljinu modne kuće Mona, te sandale brenda Ipekyol

NAPIŠI KOMENTAR

5 × three =