Sorry, no posts matched your criteria.
Image Alt
 • LIFESTYLE  • Home  • Namještaj koji gamere stavlja na prvo mjesto

Namještaj koji gamere stavlja na prvo mjesto

Novi asortiman namještaja i prateće opreme za gaming kojeg je švedski brend namještaja IKEA razvio u saradnji sa Republic of Gamers (ASUS ROG) lansiran je globalno, a to znači da se od oktobra može kupiti u svim IKEA trgovinama širom svijeta, a nama najbliža je Hrvatska. Kolekcija je toliko raznovrsna da je veoma lako kreirati personalizirana rješenja koja će se lijepo uklopiti u dom i pomoći povećanju performansi kompjuterskih igara i uopće ozbiljnog rada na računarima. Kolekcija nije iznenađenje budući da je na svijetu oko 2,5 milijarde gamera i da je zapravo riječ o najbrže rastućem tržištu na globalnom nivou. IKEA je samo prepoznala potrebu kupaca te je ušla u kolaboraciju sa Republic of Gamers kako bi poboljšala udobnost svakodnevnog života gamera.

„U IKEA -i imamo dugu historiju razvoja rješenja za opremanje pametnog doma, ali smo početnici u gaming industriji. U želji da stvorimo visokoučinkovita rješenja udružili smo snage sa pravim stručnjakom u svijetu gaminga Republic of Gamers (ASUS ROG) koji i dalje drži vodeću poziciju u gaming industriji i dizajnira visokokvalitetni, inovativni hardver i opremu za igrače. Imaju veliko znanje o ovoj vrsti industrije i žele pronaći nove načine kako bi se kompjuterske igre uklopile u dom. Kombinirajući najbolje od ova dva svijeta, saradnja je imala za cilj stvoriti funkcionalne, lijepe i pristupačne proizvode i cjelovita rješenja za gamere“, kažu iz IKEA-e.

Novi asortiman za gaming uključuje 30 proizvoda među kojima su; stolovi, stolice, ladičari, dodaci poput držača za šoljice, držača kabla za miš, jastuka za vrat, postolja za mobitele sa svjetlom u obliku prstena…Da li su pogodili ukuse analizirajte iz promotivnih fotografija nekih komada, po koje ćete, ukoliko ih želite imati, morati otići do Hrvatske.

NAPIŠI KOMENTAR

2 + thirteen =