Sorry, no posts matched your criteria.
Image Alt
 • MODA  • Kakva haljina i frizura: Irina Shayk kao da je izašla iz raja

Kakva haljina i frizura: Irina Shayk kao da je izašla iz raja

Da je Met Gala događaj za koji najveća dizajnerska imena svoj rad pokazuju kao šlag na torti, pokazao je i Jeremy Scott iz kuće Moschino kada se crvenim tepihom ove sedmice prošetao sa Irinom Shayk. Haljina koju je Irina nosila u drugi plan je stavila njen make-over kose (Irina je pokazala kratku kosu, i odlično joj pristaje). Na Met Gali 2021 nosila je prekrasnu naked haljinu sa cvjetnim motivima. Haljina je ručno rađena prema dizajnu Jeremyja Scotta. Karakterizira je grudnjak koji naglašava figuru pješčanog sata, duboki izrez, teški naked til i cvjetni motivi.

Irina Shayk  na crvenom tepihu Met Gala u Metropolitan muzeju umjetnosti u New Yorku    Foto credit: John Angelillo/PIXSELL

 

 

 

 

 

 

 

Svaka aplikacija je ručno izrađena uz pomoć okvira za vezenje, kako bi se 3D latice uvezale perlicama i kamenčićima. Izvrstan posao koji je zahtijevao predanost 20 ljudi i oko mjesec i po dana do finalnog proizvoda. Vrijedne ruke krojačica, šile su uzorak po uzorak, i tako je stvorena Moschinova senzualna cvjetna haljina da se čini kao da je Irina Shayk izašla iz raja.

NAPIŠI KOMENTAR

twelve + fifteen =