Sorry, no posts matched your criteria.
Image Alt
 • MODA  • Sakoi se ove jeseni ne nose samo u kancelarijama

Sakoi se ove jeseni ne nose samo u kancelarijama

Neovisno o tome nosite li ih na romantičnoj večeri ili u kancelariji, sako (blejzer) je uvijek siguran komad. U svakoj situaciji ispuni očekivanja te klasičnoj košulji ili odijelu nerijetko da novi život. Zbog toga je pametno ulagati u sako; u njegov različiti dizajn, boje, tkanine i krojeve. Nose se od tvida, samta ili baršuna, na bezbroj načina.

Donosimo vam presjek modela koje smo imali priliku vidjeti na modnim pistama.

Armani jesen vidi u bijeloj boji. Sako možete kombinirati sa sivim hlačama i čak mrežastim topom.

Sako u boji devine dlake predložio je Fendi. Ova boja je klasik, i trebali biste barem jedan odjevni komad imati u toj boji. Moćne čizme, sako ili kaput bi bio dobar izbor, iako je i džemper vrlo stylish u boji devine dlake.

Brendovi Stela McCartney, Victoria Beckham, Michael Kors i Fendi preferiraju oversized i pomalo muškaste sakoe, dok ostali brendovi uglavnom prate liniju tijela i klasični su. Ako bismo izdvojili nekoliko odjevnih komada koje treba imati u ormaru, sako bi sigurno bio jedan od njih. Spasiti će svaku situaciju koja traži brzi outfit. To najbolje vidimo na primjeru Victorije Beckham, koja je svojevremeno priznala da u svom ormaru ima više od 50 različitih modela sakoa i da ih rado nosi u raznim prilikama.

@armani

 

@etro

@fendi

 

@off-white

@dolce&gabbana

@stellamccartney

@victoriabeckham

@prada

Naslovna ilustracija: Agencija Koncept

NAPIŠI KOMENTAR

4 + 2 =