Sorry, no posts matched your criteria.
Image Alt
 • MODA  • Sunčane naočale koje ne skidaju djevojke ovog ljeta, a još iza brenda stoji najplemenitija priča

Sunčane naočale koje ne skidaju djevojke ovog ljeta, a još iza brenda stoji najplemenitija priča

Kad se spoje odličan dizajn i humani aspekt poslovanja tada dobijete jedan od najtraženijih i najautentičnijih brendova na svijetu. To je „Jimmy Fairly“, brend naočala za kojim su poludjele ne samo slavne cure Kendall Jenner, Rihanna, sestre Hadid; Bela i Gigi već i obične cure, koje ovog ljeta nose sve njihove modele. Uostalom, pogledajte društvene mreže i stvari će biti mnogo jasnije. Zašto su njihove naočale toliko popularne? Prije svega zbog dizajna, naime, ovog ljeta lansirali su retro dizajn koji ne samo oblikom već i bojom vraća u šesdesete godine prošlog stoljeća, kod nekih modela, poput npr., cinammon-a koji je i najtraženiji u fokusu je masivni pastelno narandžasti okvir. Naočale „Jimmy Fairly“ dolaze u mačkastom i oversized obliku, te odgovaraju raznim oblicima lica.

Ove godine „Jimmy Fairly“ slavi 10 godina poslovanja. Kada su ga pokretali Antonin Chartier i Sascha Bostoni su se vodlili plemenitom idejom da uz svaki prodani par naočala jedan par doniraju onima koji ih sebi ne mogu priuštiti

Kako je brend gradio svju autentičnost? Ove godine „Jimmy Fairly“ slavi 10 godina poslovanja. Kada su ga pokretali Antonin Chartier i Sascha Bostoni su se vodlili plemenitom idejom da uz svaki prodani par naočala jedan par doniraju onima koji ih sebi ne mogu priuštiti. Mislili su i na ekološki aspekt, pa su svaki model izrađivali od održivih materijala,donirajući novac mnogim udruženjima koja rade na očuvanju okoline i pomažu slijepim osobama.

Poslovali su pod motom „Buy One, Give One“ (Kupi jedno, daruj jedno), te su tako u proteklih 10 godina donirali 600.000 pari naočala. I ako mislite da je to kraj varate se. Njihova misija i dalje traje, te će i u buduće za jedan prodani par darovati jedan par naočala onoj osobi koja ih sebi ne može kupiti.

NAPIŠI KOMENTAR

two × three =