Sorry, no posts matched your criteria.
Image Alt
 • LIFESTYLE  • Bazeni, valovi, poljupci i bikini: Poznati su nas stavili na slatke muke, ali smo izabrali njihove najbolje fotografije s odmora

Bazeni, valovi, poljupci i bikini: Poznati su nas stavili na slatke muke, ali smo izabrali njihove najbolje fotografije s odmora

Bazeni, valovi, poljupci i bikini, ukratko bi bio opis fotografija bogatih i poznatih na ljetnom odmoru. Venecija je bila polazna stanica za odmor Katy Perry i Orlanda Blooma, da bi potom svoj odmor nastavili u Turskoj. Sudeći prema fotografijama, Turska je za par inspiracija za romantiku.

Dok je Cristiano Ronaldo trčao za loptom na Euru, njegova partnerica Georgina Rodriguez se već odmarala. Nakon poraza njegovog Portugala, Cristiano je kopačke objesio o klin i pridružio se Georgini na Mallorci.

Bračno-glumački par Berguzar Korel i Halit Ergenc, koji će uskoro dobiti svoje treće dijete, kćerkicu, za koju su već rekli da će se zvati Lejla, uživali su prvo u Bodrumu, a ovih dana su ležaljke raširili u elitnom ljetovalištu Cesme.

Irina Shayk je fotografijom koju je podijelila na svom Instagramu otkrila da je na odmor u Meksiko otišla sa svojim menadžerom Alijem Kavoussijem. Gisele Bündchen odabrala je mirno gnijezdo u planinama.

Uživajuću u internet surfanju nepreglednim morskim prostranstvima polako smo se sputili do Jadrana. Glumica Ornela Vištica spojila je ove godine posao i odmor, pa tako kad s kolegama iz hit predstave satiričkog pozorišta Kerempuh ne igra predstavu „Predsjednici & Ca“, čiji je idejni tvorac Tarik Filipović, a u kojoj je utjelovila lik bivše hrvatske predsjednice Kolinde Grabar Kitarović, onda uživa na obalama Hvara, Krka, Makarske…

Ukoliko ste ovih dana na Jadranu mogli biste pogledati i dobro se nasmijati uz ovu političku satiru u kojoj se Josipović, Mesić, Tuđman i Tito okupljaju u stanu predsjednice Kolinde kako bi pomogli Hrvatskoj.

Bh. blogerica i jedna od vlasnica modnog brenda “AL made by sisters” Aida Ćamdžić odmara na Pelješcu. Viganj Surfers’ Beach u istoimenom pelješkom seocetu jedna je od njenih omiljenih destinacija za odmor.

Novinarka i TV voditeljica Lana Stanišić po vitamin D, odmor od posla, i preplanulu put je otišla u Neum. Lana prekrasno izgleda na fotografijama, i perfektno nosi crnu boju ovog ljeta.

Milica Todorović je Jadran ove godine zamijenila Egiptom. Fotografije koje objavljuje na svojim društvenim mrežama pokazuju da se odlično zabavlja u popularnom ljetovalištu Hurghada.

Manekenka i blogerica Božena Lazarević nas je stavila na slatke muke. Izabrati jednu njenu fotografiju s odmora je nemoguće. Crikvenica, Pula, Novi Vinodolski, Opatija, samo su neke od destinacija na kojima se s porodicom čekirala ovog ljeta.

Bh.blogerica Šejla Ramović izabrala je Ulcinj i Veliku plažu za odmor, dok je Maja Šuput sa suprugom i sinom nezaboravni odmor pronašla u Marmarisu u Turskoj.

U nastavku pogledajte fotografije poznatih s odmora.

 

NAPIŠI KOMENTAR

4 × two =