Sorry, no posts matched your criteria.
Image Alt
 • MODA  • Moda je peti glumac i novih nastavaka Seksa i Grada: Torbama koje nosi Charlotte nećete odoljeti
charlotte kraljica torbi seks i grad and just like that zula digest

Moda je peti glumac i novih nastavaka Seksa i Grada: Torbama koje nosi Charlotte nećete odoljeti

Serija „Sex&City“ promovirala je narativ o pomjeranju granica ženske slobode, seksualnosti općenito tokom 1990-ih, te feminizmu i odnosima u svim oblicima. Uz četiri junakinje Mirandu, Carrrie, Charlotte i Samanthu koje su taj narativ savršeno iznijele na malim ekranima, moda je bila peti glavni lik cijele priče. Manolu Blahniku nije trebala Sarah Jessica Parker (Carrie Bradshaw) da njegove cipele postanu planetarno popularne, jer one su to postale mnogo prije „Seksa i Grada“, međutim, kolumnistica Carrie, a koju je odigrala Sarah, im je dala potpuno novu dimenziju popularnosti. Samantha (čijeg lika nema u novim epizodama, jer glumica koja ju je utjelovila Kim Cattrall nije željela pridružiti se ostatku ekipe), popularizirala je dodatno Hermes Birkin torbu. Sudeći prema fotografijama koje ovih dana cure sa seta, sa snimanja novih epizoda serijala koji se snima pod novim nazivom „And Just Like That“, moda je i ovoga puta u fokusu, i pobuđuje jednaku pažnju kao i sama radnja. Budući da je prošlo 20 godina od snimanja prve epizode, njihov povratnički outfit je sofisticiraniji, prilagođen godinama, ali i dalje chic i inspiracija mnogima.

Dok nas Miranda na novim fotografijama oduševljava elegancijom, izborom boja, krojevima, Carrie ostaje vjerna šeširima, dobrim cipelama, vraća u fokus bijelu oversized košulju i promovira crnu boju haljine, kao savršenu za ljeto, Charlotte toliko privlačnim čini asesoare. Ona nosi kreacije Johna Galliana, Stelle McCartney, Alexandera McQueena,  Balenciage, Emilije Wickstead, ali torbe koje nosi naročito padaju u oči. I ako bismo za nekoga mogli tvrditi da je na setu kraljica torbi među ove tri dame, onda je to definitivno Charlotte.

Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon i Kristin Davis na setu  Sex And The City reboota  “And Just Like That” in Soho, New York        Foto credit: Dylan Travis /PIXSELL

U jednoj od scena nosi torbu košaricu italijanskog brenda Fendi, a u drugoj šeta svog psa ulicama New Yorka, noseći torbu „Kutija s blagom“ brenda Rianna i Nina čija cijena iznosi vrtoglavih 5.210 eura.

Torba “Kutija s blagom” kolekcionarski je komad, kojeg je ručno u Milanu izradio jedan obrtnik. Svaka je izrađena s vintage šalom, koji su odabrali i prikupili RIANNA + NINA na svojim putovanjima oko svijeta i govori drugačiju priču, te slavi majstorstvo. Ovaj jedinstveni komad izrađen je od 100% teleće kože prekrivene starinskim svilenim šalom, ukrašen metalnim elementima i ekskluzivnim kamenjem od pleksiglasa.

Kristin Davis u ulozi Charlotte u jednoj od scena nosi RIANNA + NINA torbu od 5210 eura  Foto credit: Dylan Travis /PIXSELL

 

 

U jednoj od scena nosi Fendi ljetnu torbu

NAPIŠI KOMENTAR

seven + one =