Sorry, no posts matched your criteria.
Image Alt
 • MODA  • Ekskluzivno izdanje od samo 36 komada: Guccijeva ljetna torba zove na novo putovanje

Ekskluzivno izdanje od samo 36 komada: Guccijeva ljetna torba zove na novo putovanje

Miami, Rio de Janeiro, Havaji, Ibiza, Capri i druga omiljena turistička odredišta, na sve njih „putuje“  Guccijeva nova torba. Kultni brend je lansirao novu torbu, i šta je zanimljivo, na svijetu ih ima samo 36 komada. Ekskluzivnost i jedinstvenost svake torbe kombinira se s njenim sofisticiranim dizajnom u stilu plaže i vintage nijansama.

Zelena, bijela i crvena, su boje koje je Gucci izabrao, i ne, ne govorimo samo o Italiji, brend je očito inspiraciju tražio i u Meksiku.

Gucci slavi život i luksuz u njemu. Njegova velika torba inspirirana je različitim lukama na svijetu; jer gdje ćeš bolje zagristi slatki život nego na idiličnom mjestu? Torbe se, zanimljiv je podatak, mogu kupiti samo u destinacijama u kojima je italijanski brend crpio inspiraciju za njihovu izradu. Cancun, Rio de Janeiro, Cannes, Hawaii, Mykonos odredišta su inkorporirana u  glavni motiv dizajna, tako što su ugravirana u zlato na koži u sredini. Na ovaj način firma je kreirala torbu koja je jedinstvena poput sjećanja na to mjesto. Ono koje nikada ne želimo zaboraviti, jer naravno, bilo je to ljeto kojeg se vrijedi dugo sjećati.

 

Foto credit: Gucci

NAPIŠI KOMENTAR

one × one =