Sorry, no posts matched your criteria.
Image Alt
 • MODA  • Dua Lipa obara s nogu: Pjevačica je novo zaštitno lice kuće Versace

Dua Lipa obara s nogu: Pjevačica je novo zaštitno lice kuće Versace

„Ne mogu ti reći koliko sam uzbuđena i zahvalna što si ti zvijezda moje sljedeće kampanje. Svijet nije spreman za to kako PREDIVNO izgledaš na ovim slikama! Volim te”, napisala je Donatella Versace uz objavljenu fotografiju s trenutno najpopularnijom pjevačicom na svijetu Dua Lipom.

Dua je novo zaštitno lice Versaceve kampanje za kolekciju jesen-zima 2021. Za Lipine fotografije su bili zaduženi Versaceovi veterani Mert i Marcus, dok je Jacob K stilizirao novu kolekciju, kosu uradio Paul Hanlon dok je šminkerica Lisa Eldridge iznijela sve make-up zamisli.

Lipa je ovoga puta crvenokosa, a tu boju kose je tražila upravo Donatella jer je simbol strasti i snage. Versace kao brend ima duboku vezu s pop zvijezdom. Donatellu je privukao “način na koji govori”, dodajući: “Nije joj bilo lako, borila se za ono u što je vjerovala i za ono što je postigla. Podsjeća me na žene na jugu Italije, ona vodi, nju ne vode”, rekla je dizajnerica, koja je i sama južnjaka iz Kalabrije.

Na promotivnim fotografijama su prikazana tri looka; Lipa pozira u crvenom kompletu u stilu 60-ih, u bundi od umjetnog krzna s Versace torbom u prvom planu te sa crvenom svilenom maramom na glavi obučena u jarko žutu haljinu sa širokim kaišem.

 

 

 

Donatella Versace i Dua Lipa

NAPIŠI KOMENTAR

16 + fourteen =