Sorry, no posts matched your criteria.
Image Alt
 • MODA  • Rese su za odvažne! Leyla Hajrović ih savršeno nosi

Rese su za odvažne! Leyla Hajrović ih savršeno nosi

Gotovo svaka fashion cura zna da su rese nezaobilazni trend ove sezone. Istina, i ovo je povratnički trend, i baš zato što je senzacionalan zadržao se i ovog ljeta. Rese su se nosile 70-ih na jaknama od antilopa, 90-ih na majicama. Danas se nose na cipelama, torbama, bluzama, suknjama, haljinama, ogrlicama, narukvicama, kaiševima, jaknama…

Rese uistinu možete nositi sa svime što poželite; počevši od basic majica do seksi bluza i crop topova. Vjerujte nam, s njima ćete sigurno postići odvažan izgled.

Možete ih nositi “od glave do pete” ili pak samo kao važan detalj kompletnog outfita. Praktične su jer su, uz pametno kombiniranje, pravi izbor za večernji styling, ali i svakodnevnu, pa čak i poslovnu varijantu.

Važno je samo imati zlatno pravilo na umu: Budući da su rese upečatljiv modni detalj, ne pretjerujte s dodacima. Dobar primjer kako ih nositi vidjeli smo na mladoj poduzetnici i influenserici, te supruzi fudbalera Izeta Hajrovića, Leyli Hajrović. Leyla je svoj outfit savršeno upotpunila neodoljivom Bottega Veneta torbom.

 

NAPIŠI KOMENTAR

fourteen + 7 =