Sorry, no posts matched your criteria.
Image Alt
 • MODA  • Vrijeme je za dotjerivanje: Ljeto ne može bez pruga, mreža i torba u boji bombona

Vrijeme je za dotjerivanje: Ljeto ne može bez pruga, mreža i torba u boji bombona

Ljeto je pred nama, i savršeno je vrijeme da polako počnete pripremati garderobu za sunčane dane. Izabrali smo pet trendova s piste koje lako možete „unijeti“ u svoj ormar.

Pruge

Postoji li nešto energičnije od pruga? Što je veća, to bolja, poruke je s modnih pista. Bottega Veneta pokazuje svoju romantičnu stranu s elegantnom maksi pamučnom haljinom lepršavog kroja i vijugavim uzorkom pruga koji ističu tijelo. Elegantni možete biti i sa kratkom jaknicom ili blejzerom na pruge, ili kimonu.

Verdelimon

Bottega Veneta

Bottega Veneta

Mreža

Neobičan trend, ali i praktičan ukoliko birate prave komade. Slip haljine i bodiji, pa čak i obuća od lagane čipke i mreže dolaze u obzir.

Zara

Zara

Torbe u boji bombona

Sljedeći mjeseci bit će posvećeni svijetlim bojama koje će energizirati ne samo vašu garderobu, već i vas same. Razmislite o šarenilu žvakaćih guma, zelenoj nani i lavandi, sve ove boje mogu biti na vašim torbama. Torbe u svježim, razigranim nijansama savršene su za vrelo ljeto i pristaju svakom stilu.

Šljokice

Obično rezervirane za Novu godinu, niko ne očekuje da se šljokice pojave šest mjeseci ranije, i to u pola ljeta. Međutim, piste kažu „da“, a i nama se sviđaju. Međutim, šljokice nosite na malo drugačiji način; spajajte šljokice s tenisicama, bejzbol kapom ili balerinkama.

Prošiveni dodaci

Prošivene torbe i sandale i pufnasti modeli su sve što nam treba za zabavnu ljetnu siluetu. Jeste li ikad čuli za izraz “hodanje po oblacima”? Znat ćete o čemu se radi ukoliko nekada na vašim nogama završe ove savršene sandale u limun boji Bottega Venete.

Bottega Veneta

NAPIŠI KOMENTAR

6 + 16 =