Sorry, no posts matched your criteria.
Image Alt
 • MODA  • Najbolji style momenti Džejle Ramović

Najbolji style momenti Džejle Ramović

Kada se pojavila na muzičkoj sceni sve je očarala svojim glasom, ljepotom i stilom. Džejla Ramović je od ultimativne pop senzacije stasala u jednu od najvećih muzičkih zvijezda u regionu. Čak je nedavno i čuveni dr. Asim Kurjak kazao kako nerođenim bebama prilikom ultrazvučnih testova, kada im se puštaju razni muzički žanrovi, prija najviše Džejlina muzika i glas. No, ovoga puta se nećemo baviti njenom muzikom, već modnim stilom. U skladu s godinama, Džejla preferira mladalački, urbani stil. Ovisno o prilici ona bira casual ili chic look. Mi smo izabrali njenih pet najboljih stilova.

 

1.

Trench mantil i baseball kapa kombinacija je ove sezone s kojom se ne može pogriješiti. Džejla je izabrala najmoćniju, bež boju mantila.

 

2.

Rese na torbama, rese na suknjama, jaknama, apsolutno prihvatljive na svemu.

3.

Bacite li pogled na Instagram račune regionalnih i svjetskih influenserica, neovisno o životnoj dobi, vidjet ćete da su poderane farmerke must have i ove sezone. Bilo da se radi o velikim rupama ili suptilnim malim rezovima, nema ograničenja kad je riječ o modelima koje možete nositi ove godine. Džejla svoj jeans odlično kombinira uz crnu, basic majicu.

4.

Jeste li znali da se stvaranje minice pripisuje legendarnoj engleskoj dizajnerici Mary Quant? ’60-ih i ’70-ih to je bio gotovo obavezan trend. Nakon nje, nekoliko se dizajnera proslavilo predstavljanjem mini suknji. Sada svi živimo s nadom da ćemo se uskoro vratiti normalnom životu i konačno imati gdje nositi i pokazati svoj modni stil. Kada vidimo kako Džejla nosi komplet u ljetnim, živim bojama, odmah poželimo uskočiti u identičan ili sličan model. Mini suknja će biti moderna cijele godine. Naime, u kolekcijama za proljeće / ljeto i jesen / zimu 2021. godine vidjeli smo kako su se Saint Laurent, Versace, Michael Kors, pa čak i tradicionalni Chanel odlučili za kratke komade, od jakni preko haljina do suknji.

5.

Sjećate li se kako je nedavno Eva Longoria hrabro kombinirala slojevitu košulju na kopčanje i suknju srednje dužine; oba komada s potpisom londonske marke Silked, od svilenkaste satenske tkanine u kraljevsko plavoj nijansi? Džejla u istom maniru demonstrira glamurozni look, samo u varijanti s hlačama.

Foto credit (naslovna fotografija) Instagram

NAPIŠI KOMENTAR

5 − four =