Sorry, no posts matched your criteria.
Image Alt
 • HOROSKOP  • Ljubavni horoskop za maj

Ljubavni horoskop za maj

Ovan

Ako ste usamljeno srce, nesumnjivo ćete upoznati osobu koja vam, a priori, savršeno odgovara. Zaljubljeni u emocionalnu sigurnost, mislit ćete da ste s tom osobom pronašli pravu stabilnost. Uz to, između vas postoji snažna fizička privlačnost. Uz blagoslov Venere i osobe koje su u braku imat će lijep mjesec. Bračni život teći će glatko i bez stresa. Svaki rizik od sukoba bit će isključen. Iskoristite ovaj izvrstan period kako biste dodato učvrstili bračnu vezu.

Bik

 

Pod perverznim utjecajem Plutona bit ćete toliko udaljeni od svakodnevne stvarnosti da vam ni bračni život više neće odgovarati. U vašim očima ljubav bi sada trebala biti sinonim za magiju, za nešto čudesno, a ne za ograničenja i navike! Hajde, pokušaj biti razumniji! Zajednički život ima svojih nedostataka, naravno, ali ima i svojih prednosti. Među njegove najvažnije prednosti trebali bismo navesti sljedeće: “Brak nas dovodi izravno u raj, bez potrebe da prolazimo kroz čistilište” (Van Minh).

Samci će doživjeti povoljan period. Puni ste samopouzdanja i zato iskoristite ovo idealno vrijeme te poduzmite prve korake prema osobi koja vam se dopada. Zvijezde su vam toliko naklonjene za ljubav, samo vodite računa da nepromišljenošću ne napravite pustoš i slomite mnoga srca.

Blizanci

 

Pluton će vršiti snažan pritisak na vaš bračni život. Parovi koji prolaze krize ovaj put riskiraju i odluku o razvodu, dok će samci imati dobre šanse upoznati nekoga s kime će graditi ili obnoviti svoj život. U drugoj polovini mjeseca planetarno okruženje može izazvati iznenađujuće događaje u vašem ljubavnom životu. Moguć je važan sastanak. U vezi ćete sasvim sigurno ponovo otkriti vrtlog emocija koje će ojačati vašu ljubav.

Rak

Ovih ćete dana biti zaneseni svojim željama i osjećajima. Ako se zaljubite, nećete odoljeti porivu da odmah izjavite ljubav …, čak i ako to znači uplašiti onoga koji vas je ganuo na ovaj način! Kod onih koji su u braku odnos sa supružnikom bit će na testu. Zajedno ćete se boriti s konkretnim problemima i nastojat ćete ih riješiti što je brže moguće. Zadnji dani maji neće biti naklonjeni samcima. Sanjat ćete o susretu koji oduzima dah, ali možda ćete ostati gladni. I samoću ćete podnijeti teže nego inače. Ne tugujte, ovaj period će brzo proći.

Lav

Prosperitetno razdoblje na sentimentalnom nivou. Ako ste u braku, odvojite vrijeme da provedete malo vremena sami, te se fokusirajte na dijalog. Ako je vaše srce slobodno prepustite se zavođenju i ne ustručavajte se poigrati svojim šarmom, kojeg vam ne manjka ovih dana. Druga polovina mjeseca neka bude rezervirana za različite segmente ljubavi; šarm, zavođenje, nježnost i saučesništvo. Priuštite si gledanje filma, večeru uz svijeće kako biste najbolje iskoristili ovaj dobar utjecaj. Pod utjecajem Merkura možemo reći da će samci imati sve šanse da se zaljube.

Djevica

Bit ćete senzualni i entuzijastični, pogotovo ako ste slobodni. Ali ako ste u braku, budite oprezni, nemojte se zanositi bez razmišljanja; u suprotnom, čuvajte se vrlo nesretnih posljedica! U vezi, pripazite da ne dođe do beskonačnog durenja. U drugoj polovini mjeseca prioritet je na bračnoj stabilnosti! Nećete štedjeti napore da učvrstite veze koje vas spajaju sa supružnikom ili partnerom i da mu dokažete koliko ste vezani za njega. Vjernost će u vašim očima također biti iskonski zalog ljubavi. Samci, bit ćete vrlo uzbuđeni osvajanjem onih koji vam se opiru; ali, nakon što vam plijen padne u kandže, neće vas puno zanimati! Međutim, vrlo pametna osoba može vam oteti srce, i vi je nećete htjeti napustiti!

 

Vaga

 

Ovo razdoblje obećava da će biti puno događaja na ljubavnom planu. Strasti će biti, ali i komplikacija! Ili je osoba koja vas zanima zauzeta ili će vaši odnosi biti intenzivni, ali komplicirani. Merkur će imati pozitivan utjecaj. Bit ćete puno smireniji i strpljiviji, što će imati pozitivne posljedice na vaš život s partnerom. Uspostavit ćete odnose povjerenja sa supružnikom ili partnerom. Samci će biti toliko zagrijani za nemoguće ljubavi, zvijezde savjetuju, brzo se vratite u stvarnost i budite zadovoljni onim što vam je nadohvat ruke.

Škorpija

 

Kad je o ljubavi riječ bit ćete ovih dana puno razumniji nego inače. Ako ste u braku dobro ćete se zabaviti sa supružnikom. A ako je vaše srce slobodno, cijelo ćete vrijeme biti raspoloženi za zaljubljivanje. I ovaj ćete put, suprotno svojim navikama, napraviti pravi izbor i moći osvojiti odabranicu ili odabranika svog srca.

U drugoj polovini mjeseca imat ćete puno posla, ali to vas neće spriječiti da sačuvate sate slobode i posvetite se ljubavi. Venera će deseterostruko povećati vašu moć zavođenja i vašu želju za ljubavlju. Ako je vaše srce slobodno, možda ćete biti u iskušenju da se upustite u avanturu. Ali ne zamišljajte kako ćete ući u strast stoljeća: to će biti samo nešto ugodno, ali ništa više od toga.

 

Strijelac

 

Ako ste usamljeno srce, mnogo ćete se brinuti o romantičnoj budućnosti. Ne budite negativni, jer to vam neće pomoći. Imajte povjerenja u planetu Veneru koja će usmjeriti sve pozitivne aspekte da uskoro pronađete srodnu dušu. Saturn u dobrom položaju na vašem nebu učinit će one koji žive u paru razumnijim nego inače. Nastojat će živjeti skladno sa svojim partnerom…, i učiniti da zaboravi teške trenutke koje je nedavno proživio.

Samci će u druoj polovini mjeseca imati velike šanse za vrlo važan romantični susret. Iskoristite ovu priliku da izađete iz svoje samoće i uljepšate svoj život. Ako ste trenutno u vezi s partnerom koji nije otvoren, slobodno isprovocirajte prekid da biste raščistili teren za novu, korisniju ljubav.

 

Jarac

 

Što se tiče srca, bit ćete romantičniji nego ikad. Za vas samce, brak bez ljubavi, ne može postojati! Štaviše, čim pomislite da ste pronašli rijetku pticu – idealnu osobu koja je dugo progonila vaše snove, imat ćete samo jednu želju: vjenčati se s njom što je prije moguće! Što se osoba u braku tiče  Neptun i Uran će vam otvoriti mogućnost zbližavanja sa supružnikom ili partnerom.

 

Vodolija

 

Pod destabilizirajućim utjecajem Urana osjećat ćete se razapeti između osjećaja dužnosti i želje da radite ono što želite. Ako ste u braku, morat ćete se stvarno potruditi da ne podlegnete iskušenju i zaboravite na sve svoje lijepe zakletve vjernosti. Vaš odnos sa supružnikom ili partnerom može biti vrlo romantičan. Brzi bijeg za dvoje ili večera uz svijeće savršeno su mogući! Ako živite sami, srce će vam balansirati između dva osvajanja i na kraju ćete možda odabrati… oboje!

Ribe

 

Pod utjecajem Neptuna u mračnom aspektu, imat ćete jasnu tendenciju da svog partnera stavite na pijedestal i ukrasite ga svim svojstvima. Tek kad vas okolnosti natjeraju da otvorite oči i shvatite da i on ima mana i slabosti kao i svi drugi, bit ćete u očaju! Samac, đavolski zavodljiv, ali neuhvatljiv, lepršati će, živjet će lijepu avanturu, ali neće se dati obuzdati! Vaš užas od rutine dodatno će se naglasiti položajem Jupitera. Na površinu mogu isplivati neki problemi ako ste dugo u braku. Težina navika odjednom će se činiti posebno teškom i pokušat ćete im, na sve načine, pobjeći. Samci, bit će mnogo prilika za susret, i vrlo biste se dobro mogli predati prvom koji dođe, neselektivno!

 

NAPIŠI KOMENTAR

ten + five =